Word donateur!

Voor een bedrag van minimaal € 40,- per jaar kan men donateur worden. Donateurs krijgen het jaarprogramma toegezonden inclusief donateurspas, waarmee zij gratis toegang hebben tot alle concerten (incl. koffie en thee). Het programma wordt voorafgaand van elk concert via een digitale nieuwsbrief toegezonden. Het lidmaatschap gaat in nadat tenminste € 40,- is overgemaakt op IBAN-nummer: NL 49 INGB 0005 2779 75 t.n.v. Stichting Berne Abdijconcerten met vermelding van uw adres en postcode.

De concerten vinden plaats op iedere eerste zondag van de maand om 16.00 uur in de periode mei tot en met november (uitgezonderd augustus). Voor deze concerten bedraagt de toegang € 10,-. Het kerstconcert vindt plaats op de laatste zondag voor Kerstmis, hier bedraagt de toegang € 15,- (evenals het eerste concert in de nieuwe cyclus). Na ieder concert is er nog een gezellige bijeenkomst met koffie en thee, dit is bij de toegangsprijs inbegrepen.


Donateur worden?

U kunt donateur worden van de Stichting Berne Abdijconcerten door een bedrag van tenminste € 40,- over te maken op het IBAN-nummer: NL 49 INGB 0005 2779 75 t.n.v. Abdij van Berne inz. Orgelkring Heeswijk, met vermelding van uw adres en postcode.

Daarnaast verzoeken wij u een mail te sturen naar info@berneabdijconcerten.nl met daarin de onderstaande gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Postcode en woonplaats
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer (optioneel)

 

Wij proberen uw donateurschap binnen 14 dagen te verwerken.
Stichting Berne Abdijconcerten

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het programma van de Berne Abdijconcerten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Naam:   
E-mail:   
Typ hier ter controle 'abdijconcert':


Word Donateur

Voor een bedrag van minimaal € 40,- per jaar kunt u donateur worden, inclusief gratis toegang tot alle concerten die de stichting in de Abdij van Berne in Heeswijk organiseert.


Lees verder >>